sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Häly-iltamissa Helsingissä Oranssin klubilla

Jii Koo oli järkännut täksi viikonlopuksi Hesan Oranssin klubille Häly-iltamat. Meidät oli buukattu perjantai-illaksi, joten polkaisin aamulla auton Keijolaan ja otin Keijon kyytiin. Sitten ajettiin alkavassa tuiskussa klubille, jossa alkoi taas perinteinen roudaaminen. Paikalla olivat Shit Mittens, Kyynelpää, Ilpo Numminen ja me eli Airaksinen, Keijo, Verde ja Saarti.


Tila oli mukavan avara ja musta & lavalle sopi kerrankin kunnolla kamoja. Setistä muotoutuikin hyvin katu-uskottava, kun paikalla oli elektorisen musiikin ja hälyn tuottajia. Ilpo ja Mika johdottivat reilusti laitteitaan:


Kun muillakin oli piuhaa soittimissaan kunnolla kiinni, niin eiköhän tuota kilometrin verran ollut johtoa lavalla...

Shit Mittens aloitti hyvällä teknojumputuksella & sen jälkeen Kyynelpää tuotti hienoa hälyä tanssijoiden kera. Ennen meitä Ilpo väänsi modulaaristaan. Sitten pääsimme me lavalle:
Jatkoimme Mikan tekemällä pohjalla, mutta musiikki oli tällä kertaa ihan erilaista. Jii Koo kuvasi pari hyvää pätkää soitostamme. Ensimmäinen niistä oli kunnon elektronista rytistystä:



Sen jälkeen vedimme kunnon free jamit:



Lopuksi Keijo sai soittaa pari kunnon boogieta - ensin lokkien kera:



Ja lopuksi isänsä taloa muistellen:



Setin jälkeen pakkasin kyytiin Keijon ja Mikan tekemän Ufoxin thereminen ja ajoin yötä myöten Kuopioon kunnon lumituiskussa. Hyvä keikka! Ufoxista kohta lisää....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti